Про нас
увійти

Ігор Слюсарчук захистив чемпіонський пояс на "Кубку Буковеля" з фрі-файту (ВІДЕО)

категорія: Єдиноборства | дата: 09 03 2016
Ігор Слюсарчук захистив чемпіонський пояс на

У Гранд-фіналі чемпіонату України з фрі-файту тернопільський спортсмен Ігор Слюсарчук уже в п”яте відстояв свій пояс чемпіона. Натомість інший наш земляк — Віктор Кохно, який бився замість Миколи Гринчука, фінальний бій програв.

— Обидва своїх поєдинки у ваговій категорії + 89 кг Ігор Слюсарчук переміг технічним нокаутом, — розповідає виконавчий директор Всеукраїнської Федерації фрі-файту та контактних єдиноборств Сергій Антропов. — Він захистив своє чемпіонство.
У Гранд-фіналі своє чемпіонство мав захищати ще один тернополянин — Микола Гринчук. Проте хлопець не приїхав на змагання по стану здоров”я. Замість нього бився Віктор Кохно.

— У Миколи запалення легенів, — каже Сергій Антропов. — Віктор у 1/2 Гранд-фіналу переміг Олега Глянцева. Хоча переміг він скоріше завдяки тактиці помноженій на характер, а не технікою. Олег виглядав два раунди сильнішим і вів, а Віктор лише "доживав" до гонга. Та правила є правила — в нас рахуються технічні дії, що привели до результату, а не спроби чи перевага.

Проте у самому фіналі Віктор Кохно програв Михайлу Кислиці. Микола Гринчук, на жаль, свій пояс теж не зберіг, адже спортсмен не брав участі у фінальних боях.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook