Про нас
увійти

Збаразькі школярі — найсильніші на Тернопільщині

категорія: Єдиноборства | дата: 07 03 2016
Збаразькі школярі — найсильніші на Тернопільщині

П’ять команд з районів області та міста Тернополя стали учасниками змагань з вільної боротьби серед юнаків за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Тернопільщини. Проходив турнір  в СК "Галицькі леви" в Тернополі, повідомили в управлінні фізкультури та спорту ТОДА.

Набравши 96 очок, перше місце виборола команда Збаразького району (тренер Король П.Є.), на другому місці з 82 очками команда обласного центру (тренери Красовський В.А., Жирій О.Є.), третіми з 67 очками стали представники  Борщівського району (тренер Антонюк Р.О.).

Відповідно, четверте та п’яте місця за Теребовлянським та Підволочиським районами. На жаль, у цих змаганнях не взяли участь юні борці Чортківського району, — наголошують організатори.

В особистому заліку у своїх вагових категоріях переможцями стали: 42 кг — Жезняк Андрій (Збараж); 46 кг — Ключка Олександр (Збараж); 50 кг — Демкович Андрій (Теребовля); 54 кг — Ільницький Вадим (Тернопіль); 58 кг — Жирій Святослав (Тернопіль); 63 кг — Мерва Мартин (Тернопіль); 69 кг — Волинський Анатолій (Теребовля); 76 кг — Михальський Олександр (Збараж); 85 кг — Михайлович Роман (Збараж); 100 кг — Копистянський Олег (Тернопіль).

За результатами цих змагань буде сформована збірна команда області для участі у V Спортивних іграх школярів України, які відбудуться 21-24 квітня в місті Миколаєві.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook