Про нас
увійти

У Тернополі нагородили призерів кубка України з кікбоксингу (ВІДЕО)

категорія: Єдиноборства | дата: 01 03 2016
У Тернополі нагородили призерів кубка України з кікбоксингу (ВІДЕО)

Свої нагороди від керівника компанії "Агропродсервіс" та почесного президента "Федерації кікбоксингу Тернопільщини" Івана Чайківського отримали призери Кубка України. Підтримка молодих спортсменів та розвиток здорової нації є одним з пріоритетних напрямків роботи компанії.

Минулого тижня, на чемпіонаті України з кікбоксингу серед дорослих,  тернополяни вибороли два золота, два срібла та три бронзи. Змагання Кубку України тривали з 18 по 21 лютого у місті Хмельницькому.

За словами тренера команди Олександра Дульнева, федерація спорту Тернопільщини зараз готує молоду команду для участі в чемпіонаті України, а в перспективі і в молодіжному Кубку світу в Угорщині.

— Наша компанія підтримує молодих спортсменів вже не перший рік. Ми розуміємо, що спорт — це запорука здорової нації. До нас звернулися представники "Федерації кікбоксингу Тернопільщини" за сприянням і ми з радістю погодились, але за умови, що спорт буде відновлюватись не лише в місті, а й на селі, — говорить Іван Чайківський.

Першість вдалося здобути Любові Дереш, яка перемогла у ваговій категорії 52 кг та Олегу Козарику, який став кращим у вазі 67 кг. Срібло для Тернопільщини здобули 17-річна Христина Дядьо та Віталій Кибало у ваговій категорії 57 кг. А бронзові нагороди Кубку України у активі Віталія Бица (75 кг) та Михайла Стриєшина (75 кг).

Генеральний директор компанії "Агропродсервіс" Іван Чайківський щиро привітав команду та вручив грошові премії переможцям.

Джерело: Терен

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook