Про нас
увійти

Десятка кращих борців Збаразького району та ФСК "Чемпіон" за підсумками 2015-го року

категорія: Єдиноборства | дата: 18 01 2016
Десятка кращих борців Збаразького району та ФСК

Рейтинг кращих борців Збаразького району та ФСК "Чемпіон" за підсумками 2015-го року.

Юрій Вовк
кандидат в майстри спорту України, чемпіон України серед юнаків, чемпіон України серед ЦР ДФСТ "Спартак", чемпіон та призер всеукраїнських та міжнародних турнірів в Німеччині, Польщі, Чехії, Україні.

Андрій Ткач
кандидат в майстри спорту України, бронзовий призер чемпіонату України серед юнаків, чемпіон України серед ЦР ДФСТ "Спартак", чемпіон всеукраїнських та міжнародних турнірів у Німеччині, Польщі, Чехії, Литві, Словаччині, Україні.

Олександр Михальський
кандидат у майстри спорту України, чемпіон України серед ЦР ДФСТ "Спартак", чемпіон та призер всеукраїнських та міжнародних турнірів у Польщі, Німеччині, Чехії, Україні.

Олег Ключка
кандидат в майстри спорту України, чемпіон України серед ЦР ДФСТ "Спартак", чемпіон і призер всеукраїнських та міжнародних турнірів у Польщі, Німеччині, Чехії, Україні.

Олександр Бебко
кандидат в майстри спорту України, чемпіон і призер всеукраїнських та міжнародних змагань в Німеччині, Чехії, Словаччині, Україні.

Олександр Лірук
кандидат в майстри спорту України, бронзовий призер чемпіонату України серед кадетів, чемпіон і призер всеукраїнських та міжнародних змагань в Німеччині, Чехії, Україні, член збірної області серед юніорів.

Андрій Хариш
кандидат в майстри спорту України, призер всеукраїнських та міжнародних турнірів у Польщі, Чехії, Німеччині, України, член збірної команди області серед кадетів.

Василь Онищук
майстер спорту України, член збірної команди області серед дорослих, призер всеукраїнських турнірів.

Володимир Михайловський
І спортивний розряд, чемпіон області, чемпіон і призер всеукраїнських та міжнародних змагань.

Роман Михайловський
І спортивний розряд, чемпіон області, чемпіон і призер всеукраїнських та міжнародних змагань.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook