Про нас
увійти

Тернополянин Юрій Босий переміг на бійцівському турнірі у Китаї

категорія: Єдиноборства | дата: 18 01 2016
Тернополянин Юрій Босий переміг на бійцівському турнірі у Китаї

Кращий фрі-файтист України-2015, тернополянин Юрій Босий здобув перемогу на турнірі у китайському місті ЧженЧжоу. Представник клубу "Характерник" за рішенням суддів здолав місцевого бійця.

Вчора, 13 січня в місті Чженчжоу відбувся турнір WLF.

— Це один з найсильніших китайських промоушенів, який вперше за 11 років організував турнір в октагоні! Файт-кард був дуже великим, 19 поєдинків. Завдяки компанії PERESVIT PROMOTION в турнірі взяли участь 6 українців, які в результаті принесли в скарбничку три яскраві перемоги!, — повідомив український тренер Михайло Росохатий.

Юрій Босий зустрівся з китайським бійцем Лі Гао Янгом. Останній весь матч вів пасивну боротьбу. Завдяки власній активності Юрій здобув впевнену перемогу.

— Бій видався складним, так як китаєць не хотів вступати у відкритий бій, — розповів Михайло Росохайтий. — Клітка була досить просторою, щоб уникати бою. Юра намагався атакувати і одиночними і серійно, пробував переводити бій у партер, було пару непоганих розмінів. Головне, за що дісталася перемога нашому бійцеві, це за активність, так як китаєць всі три раунду провів, не вимикаючи "задню передачу". Результат перемога за балами Юрія Босого!.

До речі, українську команду приїхали підтримати представники легендарного Шаоліня, як зараз активно співпрацюють з національною федерацією фрі-файту.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook