Про нас
увійти

Святий Миколай побував і у збаразьких борців

категорія: Єдиноборства | дата: 08 01 2016
Святий Миколай побував і у збаразьких борців

Більше сотні юних спортсменів взяли участь у відкритому чемпіонаті району та ФСК "Чемпіон", РК ДЮСШ з вільної боротьби, який відбувся 21 грудня у спортзалі Збаразької ЗОШ №1 і приурочувався Дню Святого Миколая. Змагання проводились серед дівчат і хлопців у 16 вагових категоріях.

Особливу категорію становило багато початківців, для яких змагання були дебютними, а значить — дуже важливими у їхній спортивній практиці. Їм вперше довелось долати страх і хвилювання перед випробуванням власних сил, вперше вони відчули справжній азарт спортивної боротьби і солодкий смак перемоги.

Перемога вперше усміхнулась таким новачкам у змаганнях: Назару Баньковському (вагова категорія 23 кг), Назару Васьківу (26 кг), Владу Левандовському (29 кг), Богдану Пюрковському (35 кг), Арсену Цару (40 кг).

Серед дівчат, які змагались у трьох вагових категоріях золотими медалями себе прикрасили Катя Мельник (32 кг), Настя Михальська (42 кг), Надя Врубель (50 кг).

Серед досвідчених спортсменів володарями чемпіонських титулів у своїх вагових категоріях стали Назар Григоряк (28 кг), Юрій Вовк, який нещодавно став чемпіоном України (35 кг), бронзовий призер чемпіонату України Андрій Ткач (38 кг), Олег Ключка (46 кг), Влад Пожогін (50 кг), Павло Семенчук (53 кг), Олег Ліньков (63 кг), Олександр Михальський (76 кг).

Медалі та грамоти призерам змагань вручали голова райдержадміністрації Анатолій Качка, директор РК ДЮСШ Ігор Патроник, тренери, призери чемпіонатів України та світу. А ще того дня були цукерки від Святого Миколая, який передав солодощі кожному з учасників змагань за його працьовитість, старання у заняттях спортом. Про подарунки подбали тренери ФСК "Чемпіон" разом з колишніми вихованцями, багаторазовими призерами чемпіонатів України Тарасом Чайчуком, Дмитром Дмитришиним, фермером Богданом Грегоращуком, підприємцем Богданом Юзьваком.

Приємною дітям була і увага представників місцевої влади — голови РДА Анатолія Качки, начальника відділу у справах сім’ї, молоді і спорту РДА Юлії Ключки, яка щиро вітала юних спортсменів під час урочистого відкриття турніру, радіючи, що діти мають змогу зростати сильними і спритними, здоровими, дякуючи за це тренерам Петру та Євгену Королям, Олександру Шафранському та Олегу Борисевичу, який нещодавно розпочав тренування борців у вишнівецькому відділенні ФСК "Чемпіон".

По завершенні змагань борці усією дружною сім’єю, яка ледь помістилась в об’єктив, сфотографувались на згадку про успішний спортивний рік.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook