Про нас
увійти

Тернополянин Юрій Босий — кращий фрі-файтер України 2015 року!

категорія: Єдиноборства | дата: 06 01 2016
Тернополянин Юрій Босий — кращий фрі-файтер України 2015 року!

Вихованець тернопільського спортивного клубу "Характерник" Юрій Босий став кращим фрі-файтистом 2015 року у рейтингу, який оприлюднила Всеукраїнська федерація фрі-файту і контактних єдиноборств.

На сайті budonet.org опубліковані кращі спортсмени Федераціі фрі-файту 2015-ого року! Вітаємо Босого Юрія — кращого спортсмена 2015!

— З технічних причин зараз можемо опублікувати лише верхівочку рейтинга, — повідомив виконавчий директор федерацію фрі-файту України Сергій Антропов. - Всього в рейтингу 280 спортсменів, але по віковим групам та розділам рейтинги будуть вже розміщені в 2016 році вже на новому сайті Федерації фрі-файту! А на разі - вітаємо тренерів та спортсменів, які очолили рейтинг! Особливу увагу звертаємо на третю позицію рейтингу. Якщо успіх Босого Юри очевидний і пояснюється головним чином його успішним виступом у Чемпіонаті світу в Лас Вегасі, то неможливо пройти повз Лисенка Богдана, який по праву посідає ПЕРШЕ місце за результатами виступів на всеукраїнських заходах Федерації!.

У ТОП-15 кращих бійців Федерації фрі-файту України потрапило ще троє тернополян — Микола Гринчук посів другу сходинку, Володимир Ізанський закрив десятку, а Олександр Миронюк на 14-ій позиції.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook