Про нас
увійти

Кікбоксери СК "Тернопіль" стали чемпіонами турніру найсильніших

категорія: Єдиноборства | дата: 25 12 2015
Кікбоксери СК

З 11 по 13 грудня у м. Львів проходив всеукраїнський турнір "Найсильніший кікбоксер" присвячений пам'яті героїв АТО. Участь у змаганнях прийняло понад 350 спортсменів з 13 областей України. Честь СК "Тернопіль" та ДЮСШ "Спартак" цього разу захищало одразу 4 спортсмена.

Так, надуспішним виявився виступ Сливінського М. Спершу він всього лише за 20 секунд влучним ударом ноги відправив у технічний нокаут свого супротивника з м. Луцьк та став чемпіоном у розділі К-1! Днем пізніше Макс знову тріумфував достроковою перемогою, відправивши в дуже глибокий нокаут свого супротивника з м. Ужгород уже у першому раунді і став переможцем у розділі лоу-кік (вагова категорія до 41 кг).

На хорошому рівні проводив свої поєдинки і Демидась Олег. З початку він переміг одноголосним рішенням судів свого візаві з м. Ужгород , а згодом, у фіналі поступився чинному чемпіону України Христосову І. та став другим у розділі фул- контакт. Днем пізінше Олег переміг свого опонента з клубу Пантера (м. Ужгород) , та став чемпіоном в ваговій категорії до 65 кг (розділ лоу-кік).

Гідно честь нашого клубу представляв і Вербовецький Максим, посівши 2 місце у розділі лоу-кік, а днем пізніше добавив бронзову нагороду в актив СК "Тернопіль" у розділі фул-контакт.

Варто відзначити і дебют самого молодого і надзвичайно перспективного спортсмена СК "Тернопіль" — Онуферка Максима. Для нього це були перші змагання такого рівня! Та не зважаючи на це, зовсім юний спортсмен показав характер, справжню сміливість та волю до перемоги і став третім у ваговій категорії до 25 кг (вік учасників 8-9 років).

Зазначимо , що по завершенню змагань команда СК" Тернопіль" була відзначена кубком від Львівської федерації кікбоксингу! Тренуються спортсмени під керівництвом Антошківа В.І.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook