Про нас
увійти

Тернопільські кікбоксери завоювали 5 медалей у Києві

категорія: Єдиноборства | дата: 02 12 2015
Тернопільські кікбоксери завоювали 5 медалей у Києві

З 19 по 21 листопада у м. Київ пройшов всеукраїнський турнір з кікбоксінгу "Пам'яті жертв голодомору" — версія WPKA!

Участь у змаганнях прийняло понад 300 спортсменів з 15 областей України. Приємно відзначити, що на таких престижних змаганнях наші спортсмени гідно представили Тернопільську школу кікбоксингу та завоювали одразу 5 медалей на 3-х учасників! Так, Вербовецький Максим впевнено провів свій фінал в розділі фул-контакт, проявивши волю до перемоги та характер. Він переміг свого супротивника з м. Запоріжжя та став першим у вагові категорії до 50 кг. Також Макс представив честь нашого клубу в розділі лайт-контакт. Варто зазначити, що до цього спортсмени нашого клубу ніколи не виступали в цьому розділі кікбоксингу. Однак це не завадило продемонструвати одному з наших лідерів хороші результати. Так, Максим спочатку чисто переграв свого опонента з м. Київ, а згодом поступився у фіналі спортсмену з м. Мелітополь та став другим у даному розділі.

Надвольовим виявився виступ і нашого чемпіона — Сливінського Максима. Так, він спочатку став першим у новому для себе розділі орієнтал (аналог к-1, де дозволені удари колінами). Згодом, за відсутністю супротивників у ваговій категорії до 40 кг у розділі фул- контакт, Макс був переведений у більш важку вагову категорію — до 45 кг. Зазначимо, що на момент зважування наш спортсмен показав 37кг! А тому різниця в вазі на момент поєдинків складала 8-9 кг! Втім, це не завадило Максимові показати хороший рівень. Спочатку він менше ніж за хвилину розібрався з своїм візаві з м. Київ, а днем пізніше у фіналі зовсім трішки поступився Житомирському спортсменові та став другим у ваговій категорії до 45 кг.

Хороший рівень продемонстрував і Демидась Олег для якого це були перші змагання такого рівня у кар'єрі. У фіналі йому довелось зустрітись з чинним чемпіоном України з м. Житомир. Варто зазначити, що Олег проявив шалену волю до перемоги та двічі випускав перемогу на останніх секундах поєдинку. Спортсмену з м. Житомир лише на останніх секундах за підсумками 3х раундів вдалось вирвати нічию у даному поєдинку, внаслідок чого був назначений додатковий раунд. Варто зазначити, що і в цьому раунді довго вів в рахунку саме Олег. Однак дещо віддавши кінцівку поєдинку він таки поступився роздільним рішенням суддів 1-2 та став другим у ваговій категорії до 60 кг.

Тренуються спортсмени під керівництвом Антошківа В. І. Вітаємо спортсменів та бажаємо їм подальших успіхів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook