Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Перший старт собі в залік не записую"

категорія: Біатлон | дата: 08 12 2023
Дмитро Підручний: "Перший старт собі в залік не записую"

Дмитро Підручний провів свій перший старт сезону, і з чотирма промахами потрапляє у гонку переслідування. Якою для капітана чоловічої збірної стала ця гонка.

- Якою для вас стала перша гонка сезону, після хвороби та пропуску етапу в Швеції?

- Зі стрільбою, на жаль, не справився, по дві ліві мішені на кожній стрільбі не закрилися. Важко сказати, чому - десь недопрацював, все ж-таки перший старт, змагального досвіду все ж давно не було, тож і допустив ці помилки. А на трасі почувався досить непогано. Очікував, що буде трошки важче і гірше по ходу, але за відчуттями все було на лижні досить непогано. Та ще подивлюся на відставання, бо деколи відчуття бувають хороші, а час на лижні зовсім інший. Цей перший старт собі в залік не записую.

- Юрай сказав, що в нього був з вами перший досвід, коли спортсмен тренувався за його планом на відстані. Як самому працювалося без команди?

- Майже рік ми з Юраєм на відстані працювали, так само я готувався минулого року до чемпіонату світу. І цього сезону я з командою провів лише два збори, а потім на фестивалі Blink я готувався в Норвегії на відстані. До цього етапу у Хохфільцені - також на відстані. Звичайно, це важко, коли немає поряд тренера, який тобі може підказати щось. Особливо це відчувається на стрільбі, коли ти сам працюєш. Та зараз зі мною у Обертілліасі був мій тренер з області - вони там з юніорами були, і він мені трішки допомагав, це якось полегшило мою роботу у тренувальному процесі. Але не вистачало все ж досвіду Юрая, його порад, безпосередньо на тренуваннях.

Джерело: biathlon.com.ua/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook