Про нас
увійти

Олена Білосюк: "Після сьогоднішньої гонки в мене дуже багато сумнівів"

категорія: Біатлон | дата: 03 12 2021
Олена Білосюк: "Після сьогоднішньої гонки в мене дуже багато сумнівів"

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Білосюк в  сьогоднішньому спринті не змогла відібратися в гонку переслідування. У коментарі після старту спортсменка поділилася емоціями:

- Олено, на жаль, не так пройшов сьогодні спринт, як перший... Було нуль промахів, зараз -  два. Розкажи, чому не так склалося, як хотілося?

- Дуже важко мені сьогодні було, і навіть не знаю, чого так... Просто з перших метрів дистанції довелося терпіти і, мабуть, через це якось трішки затримувала постріли на стійці. Перетримала... Поки що сама не зовсім розумію, але якась невпевнена стрільба в мене була, тому дві хиби. Звісно, я засмучена. Плюс ходом не бігла. Жахлива гонка була!

- Ми розмовляли перед початком гонки з Урошем Велепцем з приводу того, що випало снігу більше й не така швидка траса, як тоді була. Цей момент якось міг зіграти також роль?

- Ну, всі в однакових умовах. Тобто, сніг є, звісно, швидкість трішки зменшилася, але тут всі по одній трасі біжать.

- Наскільки є бажання внутрішнє виступити в першій естафеті цього сезону?

- Після сьогоднішньої гонки в мене дуже багато сумнівів... Будемо говорити з тренерами і, скоріше за все, буду просити, щоб мене міняли з останнього етапу. Тому що з таким ходом потрібно реально дивитися на речі.

- Ми бажаємо відновитися й набирати форму!

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook