Про нас
увійти

Тернополянин Віталій Мандзин став срібним призером чемпіонату України з літнього біатлону серед юніорів

категорія: Біатлон | дата: 20 08 2021
Тернополянин Віталій Мандзин став срібним призером чемпіонату України з літнього біатлону серед юніорів

Чемпіонат України серед юніорів та юніорок, присвячений 30-й річниці Незалежності України, завершився в Чернігові, повідомляє Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Срібним призером змагань у супер-спринті став тернопільський біатлоніст Віталій Мандзин, поступившись спортсмену з Харкова Степану Кінашу. Ще один представник Тернопільської області Юрій Крикончук посів у цій гонці шосте місце, а його колега по команді Давид Драбик був сьомим. Хлопці є вихованцями Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту, а Віталій Мандзин – обласної школи вищої спортивної майстерності (тренер Назар Бурик). Серед юніорок тернополянка Олександра Усенко (ТОШВСМ) стала тринадцятою.

"Гонка було дуже важка. Погодні умови, дуже жарко. Дуже важко бігти. Я попав два рази, потім один промах і останній патрон теж був промах. Мені треба було останній попадати. Можливо, зі Стьопою змагався б в більшому контакті. На фініш могли би йти нога в ногу. А тут я допустив на один промах більше", – поділився враженнями із кореспондентом "Суспільне.Спорт" Віталій Мандзин.

Додамо, що програма чемпіонату України з літнього біатлону включала, окрім супер-спринтів, спринти, гонки переслідування та змішану естафету.

А наступними стартами для Віталія Мандзина стане літній чемпіонат Світу з біатлону, який 25-29 серпня проходитиме в чеському містечку Нове Мєсто. У складі української біатлонної збірної Віталій виступатиме у змаганнях серед юніорів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook