Про нас
увійти

Біатлоністи Тернопілля вдало виступили у чемпіонаті України

категорія: Біатлон | дата: 25 03 2021
Біатлоністи Тернопілля вдало виступили у чемпіонаті України

Збірна юнацька команда області взяла участь у чемпіонаті України з біатлону серед спортсменів цієї вікової категорії.

Такі змагання 10-15 березня 2021 року відбувались на навчально-спортивній базі "Тисовець" у місті Сколе Львівської області.

У змаганнях серед юнаків старшої вікової категорії успішно виступив Віталій Мандзин (ТО ШВСМ, тренер Бурик Н.В.), де виборов дві нагороди - срібло в спринті 7,5 км та бронзу в індивідуальній гонці на 12,5 км.

Ще одна вихованка ТО ШВСМ Діана Смолій (тренери Стецюк І.Г., Бурик Н.В.) у категорії дівчат старшої вікової групи у масстарті на 7,5 км здобула срібну нагороду, також вона була п’ятою в індивідуальній гонці на 10 км та дев’ятою в спринті.

Тетяна Тарасюк (ТО ШВСМ, тренери Сагайдак Л.П., Бурик Н.В.) в середній віковій групі у масстарті на 6 км замкнула трійку призерів, здобувши "бронзу", а в спринті на 5 км та індивідуальній гонці на 7,5 км фінішувала слідом на призерами, відтак двічі була четвертою.

Також треба відзначити і інших наших спортсменів. У спринті серед юнаків старшої вікової групи Назарій Парадовський (ДЮСШ із зимових видів спорту, Кирилюк В.Д., Бурик Т.М.) фінішував дванадцятим, а в індивідуальній гонці одинадцятим. Михайло Павлюк (ДЮСШ із зимових видів спорту, Кирилюк В.Д., Бурик Т.М.) в спринті 18-тий, в індивідуальній гонці 10-й, а Назарій Фецак (ДЮСШ із зимових видів спорту, Cагайдак Л.П., Бурик Т.М.) – в спринті 19-й, а в індивідуальній гонці – 20-й.

Серед наймолодших Олександр Дацько (ДЮСШ із зимових видів спорту, Кручовий М.Т., Бурик Т.М.) в індивідуальній гонці на 7,5 км фінішував шостим, а в спринті забронював за собою 11-ту позицію. Тарас Тарасюк (ДЮСШ із зимових видів спорту, Сагайдак Л.П., Бурик Н.М., Тарасюк В.М.) в спринті 16-й. Степан Матляк (ДЮСШ із зимових видів спорту, Сагайдак Л.П.) в індивідуальній гонці – 7-й та в спринті 17-й. Костянтин Марценюк (ДЮСШ із зимових видів спорту, Починок І.М.) в спринті – 19-й, а в індивідуальній гонці – 21-й.

Серед дівчат старшої вікової групи Олександра Усенко (ДЮСШ із зимових видів спорту, Кирилюк В.Д.) на спринтерській дистанції з двома вогневими рубежами фінішувала восьмою. Іванна Драбик (ТО ДЮСШ із зимових видів спорту, Стецюк І.Г., Бурик Н.В.) в спринті 12-та, Катерина Ільницька (ТО ШВСМ, Бурик Н.В.) в спринті – 15-та, в індивідуальній гонці – 7-ма, а у масстарті – шоста, - інформує відповідальний секретар Тернопільської регіональної Федерації біатлону Олександр Степанюк.

Джерело: oblsport.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook