Про нас
увійти

Руслан Бригадир: "Біглося чудово від початку гонки і до кінця"

категорія: Біатлон | дата: 02 01 2021
Руслан Бригадир: "Біглося чудово від початку гонки і до кінця"

Один зі спортсменів збірної України, що у січні будуть представляти команду на Кубку IBU, в коментарі для сайту  biathlon.com.ua розповів про свої враження від участі на чемпіонаті України в Буковелі.

- Руслане, ти брав участь в усіх гонках на чемпіонаті України. Якою гонкою ти задоволений найбільше, а якою, навпаки, - найменше? 

- Найменше задоволений мас стартом і вчорашньою естафетою, де я заїхав на два штрафні кола. Не знаю чому так сталося: всі патрони вилітали на четверту годину. Вітер? Не можу сказати що він дув, оскільки за прапорцями його не було… Не розумію до кінця в чому була причина. Задоволений спринтом, хоча це була перша гонка в сезоні, і я ще не встиг розігнатися. Але результату, який я у ній показав, вистачило, щоб наступного дня взяти медаль в гонці переслідування.

- Як тобі лижна гонка на чемпіонаті України з біатлону? 

- (Сміється). Класна гонка була! Бігли без стрільби, без гвинтівки, тому на невеликій дистанції (прим. 6 км) вдалося відчути швидкість у змагальному режимі, а також позмагатися із суперниками. Хоча коли виходив на розминку, почував себе доволі важко, а коли розім’явся та прискорився трішки перед гонкою – самопочуття стало класним, і біглося чудово від початку гонки і до кінця.

- Далі довгоочікуваний відпочинок? 

- Так! Сьогодні їдемо додому, і третього січня ввечері зустрічаємось тут на наступному зборі перед від’їздом на кубок IBU.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook