Про нас
увійти

Дмитро Підручний зупинився за крок до медалей на Чемпіонаті світу

категорія: Біатлон | дата: 25 08 2018
Дмитро Підручний зупинився за крок до медалей на Чемпіонаті світу

Вчора, 24 серпня, збірна України не зуміла завоювати медалі  за підсумками змішаної естафети на літньому чемпіонаті світу в Нове-Мєсто.

На першому етапі нашу збірну представляла Віта Семеренко, яка відстріляла чисто на двох етапах, та показавши не погану швидкість передала естафету своїй сестрі Валі п’ятою, проте відставання складало лише 6 секунд. Перший вогневий рубіж вона відстріляла чисто і вийшла з стадіону в лідерах, проте далі сталось щось не зрозуміле. На другому вогневому рубежі знову Валя відстріляла чисто, проте друге коло вона пройшла повільніше, віддавши Артему Примі естафетну поличку третьою, де відставання від лідера склала більше хвилини.

Артем кинувся відігравати відставання, але невдала стрільба, де на кожному етапі довелося використовувати по три додаткові патрони і хороша швидкість зберігало за  нашою командою третє місце. Фінішер нашої команди, тернополянин Дмитро Підручний досить вдало відстрілявши на першому вогневому рубежі і хорошій швидкості прошов перше коло третім. Проте, на останньому вогневому рубежі Дмитро не закрив одну мішень і довелось долати штрафне коло. На останній дистанції Підручний продемонстрував справжній бійцівські якості, і вже на фініші майже наздогнав свого суперника, де прийшлось визначати переможця завдяки фотофішу, але нажаль тернополянин був на 0.1 пізніше.

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook