Про нас
увійти

Підгрушна: "Сезон починаємо з чистого аркуша, з новими надіями та амбіціями"

категорія: Біатлон | дата: 10 06 2018
Підгрушна: "Сезон починаємо з чистого аркуша, з новими надіями та амбіціями"

Олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна в інтерв'ю для XSPORT поділилася враженнями від першого спільного тренувального збору в Чернігові під керівництвом нового наставника Андрія Прокуніна.

"Коли ми зустрілися в цьому році з тренерами, мені дуже сподобалася фраза Григорія Івановича Шамрая: "Ну, що? Знову в перший клас в перший раз?" (Сміється). Новий сезон починаємо з чистого аркуша, з новими надіями, новими бажаннями і амбіціями.

Підготовка зараз у нас дуже класна. Все грамотно розподілено. Один тренер займається технікою, другий - стріляниною, ще один - якимось спільними речами. Дуже багато всього нового приходить, і Андрій Вікторович Прокунін з'явився і відразу зі стрільби, по затворам, з технічної напоготові приємно здивував. Своїми першими діями, поглядом на роботу. Мені таке подобається.

Молоді також дають багато інформації тренери - по напоготові, по вправах, по техніці і виконання. Якби ми їм ще щось говорили, це було б зайвим. Звичайно, з часом все буде видно. Якщо у кого-то на трасі помилка і тренери не встигають все охопити, будемо підказувати, але поки вони досить інформації отримують від старших (тренерів - прим.). Вони точно мудрішими, ніж ми".

Нагадаємо, що перед стартом нового сезону жіноча збірна України тренується в Чернігові, а чоловіча - в Буковелі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook