Про нас
увійти

Підручний: "На своєму етапі намагався швидко працювати на вогневих"

категорія: Біатлон | дата: 24 02 2018
Підручний: "На своєму етапі намагався швидко працювати на вогневих"

Український біатлоніст Дмитро Підручний в ефірі "UA: Перший" розповів, що на своєму етапі в олімпійській естафеті намагався швидко працювати на вогневих рубежах, а також заявив, що збірна потребує молодих спортсменів.

"Я на своєму етапі намагався швидко працювати на вогневих, не затягувати, що не вицелівать. На лежанні намагався з п'яти відпрацювати, але не вийшло. Не думаю, що якби довше цілився було б краще.

Траса важка, свіжий сніг. Звичайно, для всіх вона однакова, але біглося по-іншому. Перше коло намагався рівно пройти, трохи підтягнутися до суперників. На другому і третьому колах вже складніше було. Бачив перед собою словенця і білоруса, щосили намагався їх наздогнати. Ось, словенця на останньому метрі обійшов. Пощастило, що на спуску за ним зачепився. А з білорусом нічого зробити не зміг, він сьогодні був сильніший.

Якщо чесно, психологічно було легше бігти, тому що знав - втрачати вже нічого і можна пробувати щось нове, якісь інші варіанти. Наприклад, як я на лежанні ризикнув прискорити темп стрільби. Але мотивації, звичайно, такий великий відрив від лідерів не додає.

Є помилки, потрібно над ними працювати. У нас в чоловічій команді немає резерву, а коли ти весь сезон закривши всі старти, боротися і набирати високі очки досить важко. Потрібно підтягувати до нас молодь, щоб була рівноцінна заміна. У минулому році у нас була рівна команда, регулярно в 6-ку заїжджали. В цьому році не так, немає ким замінити.

Попереду ще три етапи. Будемо намагатися, відпрацьовувати на максимум. Сподіваємося, вийде поліпшити результати. По крайней мере, цього хочеться ".

Джерело: Xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook