Про нас
увійти

Підручний: "Вже готовий бігти на повну, на відміну від особистих гонок"

категорія: Біатлон | дата: 21 02 2018
Підручний: "Вже готовий бігти на повну, на відміну від особистих гонок"

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний пояснив, чому біг третій етап в змішаній естафеті на Олімпійських іграх-2018, а також назвав ймовірну причину погану фізичну форму команди в Пхенчхані.

- Чому ти біг третій, а не четвертий етап?

- Я сам попросився. Після попередніх перегонів не розумів, в якому стані перебуваю. На останньому етапі доводиться боротися з сильними суперниками, і мій стан міг перешкодити зайняти високе місце. А на третьому етапі знаєш, що за тобою можуть ще все виправити.

- Виходить, що функціональний стан у вас вже не погане, раз довго трималися за Бе?

-  Я міг за Бьо триматися і далі. Але розумів, що якщо за ним вчеплюся до кінця, то може бути погано на стрільбі стоячи, так що довелося відпустити.

- Нинішня Олімпіада показує, що як у чоловіків, так і у жінок є великі проблеми зі швидкістю.

- В олімпійському сезоні кожна команда хоче намудрувати, перехитрити суперників, але не всім це вдається. Потрібно розбиратися, проводити аналіз, що пішло не так. А це не день два роботи. Я не знаю, де були помилки у нас. Робили на тренуваннях все правильно. Могло скластися так, що виною всьому переїзди. Спочатку летіли з Європи в Україну, два дня побули в Україні, потім далі полетіли. Через це міг відбутися збій в організмі, а не через тренування.

- Але вже легше бежітся, ніж минулого тижня?

- Так, я відчуваю себе зовсім іншою людиною, готовим бігти на повну, на відміну від індивідуальних гонок.

Джерело: xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook