Про нас
увійти

У Тернополі відбувся матч баскетбольних легенд (ФОТО)

категорія: Баскетбол | дата: 12 06 2016
У Тернополі відбувся матч баскетбольних легенд (ФОТО)

Вже кілька років поспіль на початку червня ветерани та діючі гравців баскетбольного клубу Тернопіль з’їжджаються з різних куточків України, аби зіграти так-званий товариський матч.

Між собою ветерани команди називають цю подію "зустріч випускників".

На майданчик фізкультурно-оздоровчого комплексу ТНЕУ вийшли як баскетболісти, які виходили на паркет ще у перших матчах історії БК, так і теперішній кістяк команди. Зокрема, на щороку свої сили проти молоді випробовує начальник Головного управління Державної фіскальної служби України Ігор Комендат. Серед колег пана Ігоря — колишніх гравців, є ще один тепер відомий політичний діяч, нині голова фракції партії "Самопоміч" Віталій Фидрин. Свого часу ці гравці який якраз і складали основу одного з перших склад БК Тернопіль.

Відвідали наше місто і баскетболісти одного з кращих в історії складу команд, які у середині 2000-них були серед лідерів чемпіонату України серед команд вищої ліги. Серед таких Олексій Жарков, Микола Білоус, Олександр Овчаренко, Олександр Довжук, центровий Володимир Галанець, Юрій Віріч та інші.

Варто зауважити, що баскетбольний клуб у всі його роки злетів та падінь очолює незмінний головний тренер Ігор Білоус.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook