Про нас
увійти

Тернополяни виступили у фіналі чемпіонату України з баскетболу 3х3

категорія: Баскетбол | дата: 24 05 2016
Тернополяни виступили у фіналі чемпіонату України з баскетболу 3х3

В Київському Палаці спорту завершився фінал чемпіонату України "Шкільна ліга з баскетболу 3х3".

Шість локацій на головній арені і дві у залі №2, 128 шкільних команд дівчат і хлопців, а головне емоції — що може бути більш грандіозне?

Цей масштабний всеукраїнський проект Федерація Баскетболу України проводила спільно з Міністерством освіти і науки України третій рік поспіль.

З дев’ятої ранку на майданчиках точиться запекла боротьба, вирують пристрасті, які організатори призупинили лише для того, щоб провести церемонію відкриття.

У ній діти зі своїми вчителями і тренерами зібралися навколо периметру центрального корту і почули теплі вітальні слова почесних гостей. Зокрема, голова  Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Мельник  передав юним баскетболістам щиросердні теплі вітання від Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич. Крім того, Михайло Григорович вручив Почесні Грамоти освітянського Спорткомітету  директору чемпіонату Ларисі Шабановій і куратору баскетболу 3х3 Андрію Бабику.   А максимально підігріли емоції учасників окрім пари бальних танців круті хлопці-данкери, які влаштували справжнє шоу біля кошика.

Тернопільську область в цьому святі спорту представляли команди, які здобули перемогу в районному та обласному етапі чемпіонату — юнаки 1998р.н. Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №19 ( вчитель фізкультури В.Крутовський); дівчата 1998р.н. Тернопільська ЗОШ №11(вчитель фізкультури С. Харчук); дівчата 2001 р.н  Гає-Розтоцьке НВК Зборівського району. Команди змагались у підгрупах та показали хороші результати. Нажаль їм трішки не вистачило досвіду щоб попасти у фінал, але головне що юнаки та дівчата отримали від ігор тільки позитивні емоції та пообіцяли другий раз обов’язково позмагатись за перемогу!!!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook