Про нас
увійти

Тернополяни тріумфували на етапі Кубка України з картингу

категорія: Автоспорт | дата: 25 04 2018
Тернополяни тріумфували на етапі Кубка України з картингу

Шість медалей різного гатунку здобули спортсмени Федерації картингу Тернопільської області на першому етапі Кубка України у національних класах.

Змагання минулого тижня відбулися на київському картодромі "Чайка". Команда Тернопільської федерації заявила для участі 16 спортсменів у різноманітних класах картів. До речі, тернопільська команда була однією із найчисельніших під час першого етапу.

- Результати виступу наших спортсменів хороші, адже для багатьох із них це були дебютні змагання у нових категоріях, - каже президент Федерації картингу в Тернопільській області Микола Чорний. – У загальному заліку наші спортсмени набрали 530 командних балів. Кожен учасник команди старався проявити себе якомога краще.

Чемпіонкою Кубка України у класі картів "Популярний Юніор" стала наша Христина Шундаревська. У цьому ж класі срібну медаль отримав Марко Чернік. Друге місце у класі "National" посів Сергій Німець, а Олександр Бліхар – у класі "National junior". Бронзові нагороди Кубка України у своїх класах здобули Данило Дуда ("Піонер-Н-Міні") та Олександр Комендат ("60-mini"). Також у активі тернополян три четвертих місця.

До речі, незабаром один із етапів Кубка України з картингу вперше за історію автоспорту Тернопільщини відбудеться у Тернополі.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook