Про нас
увійти

Тернопільські картингісти вибороли перше місце на чемпіонаті у Києві

категорія: Автоспорт | дата: 10 10 2016
Тернопільські картингісти вибороли перше місце на чемпіонаті у Києві

Перше командне місце, одне золото, одне срібло та дві бронзи — саме такі нагороди привезла збірна Тернопільської області з картингу з чемпіонату ТСО, який проходив у Києві.

— Один чемпіонат був серед учнівської молоді , а інший — чемпіонат Товариства сприяння обороні України з картингу присвяченого 25-й річниці ТСО України, — розповідає керівник федерації картингу Тернопільської області та учасник чемпіонату Микола Чорний. — Тривали вони з 30 вересня по 2 жовтня. Проходили вони на київському автодромі "Чайка".

На змагання у Київ з Тернопільської області поїхала збірна з 14 учасників віком від 8 до 39 років. Загалом на чемпіонати зʼїхалось близько 15 команд з Полтави, Сум, Києва, Чернігова, Хмельницького, Чернівців та Тернополя.

— Наша команда на чемпіонаті ТСО взяла перше місце, — каже Микола Чорний. — Окремо по класах ми взяли одне золото, одне срібло та дві бронзи.

На окремому чемпіонаті з учнівської молоді вихованці Юрія Петька посіли командне 5-те місце і взяли одне золото та одну бронзу. Спортсмени своїми результатами задоволені і вважають, що це хороший для них досвід.

— Дуже задоволений результатами, бо ми повезли дітей, які жодного разу не їздили на такій трасі і вони себе дуже добре показали, — додає Микола Чорний. — І показали, що у Тернополі є перспективні спортсмени, яких можна розвивати. І дуже добре, що відразу посіли перше місце, бо, насправді, на чемпіонаті було дуже багато сильних спортсменів і команд.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook