Про нас
увійти

Тернопільські метальники-студенти здобули дев’ять медалей на турнірі у Кам’янці-Подільському

категорія: Легка атлетика | дата: 25 04 2023
Тернопільські метальники-студенти  здобули дев’ять медалей на турнірі у Кам’янці-Подільському

Дев’ять медалей вибороли тернопільські метальники-студенти на ІІ етапі Кубку України з метань та Всеукраїнських змаганнях з метань на честь Олімпійських чемпіонів А.Бондарчука та Ф.Мельник.

Такі змагання відбулись 20-21 квітня 2023 року в Кам’янці-Подільському.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, насамперед треба відзначити Максима Лаврика, який у змаганнях зі штовхання ядра серед юнаків виборов перше місце з високим результатом 16.52 м, що відповідає рівню кандидата в майстри спорту України. Тренує талановитого юнака, який займається у КУТОР "ОДЮСШ з літніх видів спорту" - Іван Панасюк. Спортсмен є учнем 6 (10)-Б класу Козівського ліцею імені Володимира Герети.

Також Олексій Навроцький, який тренується в ОДЮСШ під керівництвом Леоніда Дахновського та Галина Шмуляєвої, посів третє місце в штовханні ядра серед юніорів.

Вдало виступили також і вихованці тренера Василя Яковіва із КУТОР "ОДЮСШ з літніх видів спорту", студенти ЗУНУ Денис Тужеляк, який посів друге місце в штовханні ядра та третє - в метанні диску серед молоді; Анастасія Мазурок завоювала два третіх місця - в штовханні ядра та метанні диску серед юніорок; Сеньків Олександр посів третє місце в метанні молота та шосте - в метанні диску серед юніорів; Кравець Андрій був на п’ятому місці в метанні диску та шостому - вштовханні ядра.

Друге місце в метанні молота серед юнаків посів і ще один вихованець Василя Яковіва Остап Кур’євич, який навчається у Фаховому коледжі економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook