Про нас
увійти

Тетяна Когут виборола бронзову нагороду на чемпіонаті України з кросу

категорія: Легка атлетика | дата: 02 11 2022
Тетяна Когут виборола бронзову нагороду на чемпіонаті України з кросу

267 найкращих бігунів з 23 областей України та міста Києва взяли участь в чемпіонаті України з кросу серед різних вікових груп, який 29-30 жовтня тривав в Ужгороді.

Цей турнір був також відбірковим на чемпіонат Європи з кросу, який відбудеться 11 грудня в Італії, у місті Турині.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, найвищий результат серед учасників тернопільської команди продемонструвала вихованка Бережанської ДЮСШ Тетяна Когут, яка в бігу на 4 км серед юніорок в напруженій боротьбі до самого фінішу зуміла вибороти третє місце і путівку на чемпіонт Європи в Турин.

Тренують талановиту спортсменку Володимир та Богдан Дуди. Тетяна Когут - студентка юридичного факультету Західноукраїнського національного університету, майстер спорту.

Ще один вихованець Богдана та Оксани Дудів Віктор Гнатів (ШВСМ, студент ЗУНУ) в бігу на 8 км в боротьбі з найкращими бігунами України виборов високе п’яте місце серед молоді.

Також п’ятою в бігу на 2 км серед дівчат стала Ольга Правецька (ОДЮСШ, тренер Ольга Стефанишина). Ольга – одинадцятикласниця педагогічного ліцею.

Також участь в змаганнях взяли атлети із Заліщик та Зборова. В бігу на 3 км серед юнаків Шляпський Максим був дванадцятим; Святослав Наконечний - двадцять першим, а наймолодша учасниця нашої команди Оксана Копичинська в бігу на 1 км - шістнадцята. Бажаємо нашим атлетам успішних стартів в майбутньому а Тетяні Когут - на чемпіонаті Європи в Італії, - наголошується на сторінці Федерації легкої атлетики області у соцмережах.

Джерело: oblsport.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook