Про нас
увійти

"Зборівська битва 2022" зібрала до 160 юних легкоатлетів з Тернопілля та Львівщини

категорія: Легка атлетика | дата: 26 10 2022
"Зборівська битва 2022" зібрала до 160 юних легкоатлетів з Тернопілля та Львівщини

На центральному стадіоні міста Зборова, що на Тернопіллі, відбувся Благодійний Всеукраїнський турнір з легкої атлетики "Зборівська битва 2022" для підтримки Збройних Сил України.

Участь у цих змаганнях взяли майже 160 юнаків та дівчат 2008, 2009, 2010 років народження та молодші зі спортивних шкіл міста Львова, Золочева, Бродів, Бережан, Кременця, Зборова, Озернянської ОТГ, Великогаївської ОТГ та двох обласних ДЮСШ міста Тернополя. Для багатьох учасників це був перший старт в змаганнях з легкої атлетики.

Переможцями в своїх вікових категоріях стали:

- в бігу на 100 м серед дівчат - Мазан Софія (Золочів), Овод Єва (ОДЮСШ з літніх видів спорту), Василик Вероніка (ОДЮСШ);

- в бігу на 100 м серед юнаків - Цимбалістий Артем (ОДЮСШ), Стефанів Арсен (Бережани), Вацлавів Віктор (Зборів);

- в бігу на 400 м серед дівчат - Цвігун Юля (Зборів);

- в бігу на 400 м серед юнаків - Загородній Назар (Бережани), Васечко Андрій (Золочів);

- в бігу на 800 м серед дівчат - Іванишин Дарина (ОДЮСШ), Посівайло Аліна (Зборів), Ігнатова Ірина (ОДЮСШ);

- в бігу на 800 м серед юнаків - Блохін Олексій (Озерна), Соляник Анатолій (Зборів), Триюда Станіслав (Зборів);

- в естафетному бігу 4х100 метрів серед дівчат перемогу здобули вихованці ОДЮСШ з літніх видів спорту, а серед юнаків – команда Бережанської ДЮСШ.

Федерація легкої атлетики Тернопільської області за найкращий результат серед хлопців та дівчат нагородила майками збірної команди Тернопільської області з легкої атлетики Посівайло Аліну (Зборівська ДЮСШ) та Стефаніва Арсена (Бережанська ДЮСШ).

Зборівська ДЮСШ в номінації "За волю до перемоги" відзначила кубками Вацлавіва Віктора та Посівайло Аліну.

Під час змагань відбувся благодійний збір коштів для ЗСУ. Всі зібрані кошти будуть передані нашим воїнам, які захищають нас від російської агресії.

"Дякуємо організаторам, особливо тренеру-викладачу Володимиру Небельському, за ентузіазм та натхнення в проведенні вже традиційного турніру "Зборівська битва" та бажаємо нашим юним атлетам нових перемог та досягнень, - наголошують представники Федерації легкої атлетики Тернопільської області.

Джерело: oblsport.te.ua

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook