Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети привезли "срібло" і "бронзу" зі змагань з кросу з Ужгорода

категорія: Легка атлетика | дата: 04 11 2021
Тернопільські легкоатлети привезли "срібло" і "бронзу" зі змагань з кросу з Ужгорода

В Ужгороді відбувся чемпіонат України з кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків та чемпіонат України з кросу серед ДЮСШ та СДЮШОР, участь у яких взяли і легкоатлети нашої області. Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільщини, насамперед треба відзначити представників обласної ДЮСШ, які у командному заліку посіли третє місце, повідомляє Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Щодо особистих результатів учнів школи, то срібну нагороду в бігу на 2 км серед дівчат 2004-2005 р.н. з результатом 7.19 сек виборола Марущак Діана (тренери Дуда Богдан, Дуда Оксана, Токарчук Василь). В бігу на 6 км серед юніорів Віктор Гнатів зайняв четверте місце (19.40 сек), а Дмитро Сулило був шостим з результатом 20.03 сек. Обоє спортсменів є вихованцями Богдана та Оксани Дудів. У бігу на 8 км серед молоді Олег Ковальчук, який тренується під керівництвом Ольги Стефанишиної, виборов п’яте місце (26.32 сек).

Вдало також виступив і вихованець Заліщицької ДЮСШ Максим Шляпський (тренер Токарчук Василь). Вперше стартуючи на чемпіонаті України на дистанції 2 км, спортсмен зумів зайняти шосте місце (6.45 сек).

В естафетному бігу 4х1 км, в суперечці з найсильнішими бігунами України, команда з вихованців Заліщицької, Бережанської та обласної ДЮСШ в складі Максима Шляпського, Діани Марущак, Тетяни Когут, Віктора Гнатіва виборола бронзові нагороди (12.44 сек) (тренери Токарчук Василь, Дуда Володимир, Дуда Богдан, Дуда Оксана).

В командному заліку обласна ДЮСШ, набравши 185 очок, посіла третє місце.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook