Про нас
увійти

Ігор Висоцький – віце-чемпіон Зимового чемпіонату України серед юніорів в метанні диску

категорія: Легка атлетика | дата: 01 03 2021
Ігор Висоцький – віце-чемпіон Зимового чемпіонату України серед юніорів в метанні диску

Впродовж трьох днів у Луцьку, на метальному полі ЛНУ, відбувався зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих, юніорів та юнаків. Незважаючи на засніжену цьогорічну зиму, яка внесла свої корективи в підготовку спортсменів, тернопільські метальники вдало виступили на цих змаганнях, - повідомляє Федерація легкої атлетики області.

В метанні диску 1,75 кг серед юніорів Ігор Висоцький (тренери Панасюк Іван, Головацький Микола) з результатом 44,85 м виборов друге місце, а серед дорослих спортсменів Олександр Шилівський (тренер Панасюк Іван) також в метанні диску 2 кг став четвертим - 47,87 м. Обоє атлетів представляють обласну ШВСМ.

Вихованки тренера Василя Яковіва з ОДЮСШ з літніх видів спорту Ангеліна Кацалап та Анастасія Солдатова в метанні молота серед дівчат (вагою 3 кг) та юніорок (вагою 4 кг) посіли сьомі місця з результатами 39 м та 38,88 м, відповідно.

В метанні спису 700 г Степан Петришин зайняв п’яте місце серед юнаків (51,37 м), а Дарина Мостова серед юніорок стала сьомою (30,37 м). Обоє спортсменів – вихованці ОДЮСШ (тренери Галина Шмуляєва та Леонід Дахновський).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook