Про нас
увійти

У Тернополі відбулись змагання з легкої атлетики серед школярів області

категорія: Легка атлетика | дата: 10 05 2019
У Тернополі відбулись змагання з легкої атлетики серед школярів області

4-5 травня на міському стадіоні Тернополя відбулись змагання з легкої атлетики за програмою ХХІІІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини, повідомили у Федерація легкої атлетики Тернопільської області

Незважаючи на примхливу погоду, біля 350 учасників (найбільше за усі роки) з двадцяти команд ЗОШ І-ІІІ ст. та сімнадцяти з ЗОШ І-ІІ ст. змагались за нагороди в легкоатлетичних дисциплінах.

Найкраще себе показали тернополяни, які в командному заліку серед ЗОШ І-ІІ ст.впевнено вибороли перше місце набравши 262 очки; друге місце сенсаційно вибороли школярі Підволочиської селишної ради-174 очки, і третіми стали легкоатлети Тернопільського району-166 очків.

Серед команд ЗОШ І-ІІ ст. – перше місце за Бучацьким рацоном-154 очки, на очко менше в Чортківського району, і третім став Шумський район-148 очків.

Щодо особистих результатів, то в першу чергу слід відзначити нашу чемпіонку України з Бережан Тетяну Когут, яка впевнено перемогла в бігу на 1500м та показала результат першого дорослого розряду - 4.50,6 сек., та учня Жниборідської ЗОШ Труша Михайла, який в штовханні ядра також перевершив норматив першого дорослого розряду.

Високі результати показали і інші учасники: тернополяни Буженін Данило в бігу на 100м, Загалюк Денис в стрибках в висоту, Клименко Максим в бігу на 400 та 200м, Танасійчук Ігор в стрибках в довжину, Мостова Дарина та Петришин Степан в метанні спису, Гнатів ВІктор в бігу на 800м, Драгунцова Вікторія в бігу на 400м; легкоатлетка з Бучацького району в штовханні ядра Бучинська Тетяна; в бігу на 100м спортсменка з Тернопільського району Федьків Юлія.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook