Про нас
увійти

Переможцями "Тернопільської озеряни 2018" стала тернополянка і спортсмен із Дніпра

категорія: Легка атлетика | дата: 10 09 2018
Переможцями "Тернопільської озеряни 2018" стала тернополянка і спортсмен із Дніпра

XXII легкоатлетичні змагання "Тернопільська озеряла-2018" цьогоріч відбулися 8 вересня. Любителі оздоровчого бігу традиційно долали дистанцію у 9 кілометрів, повідомляє 20 хвилин.

Традиційно у перший тиждень вересня у Тернополі до Дня фізичної культури та спорту відбувся легкоатлетичний забіг навколо тернопільського ставу. Щороку кількість учасників "Тернопільської озеряної" збільшується. Не вийнятком став і 2018-ий, адже цьогоріч учасниками забігу стали рекордні 186 бігунів. З них змагались 143 чоловіки та 43 жінки.

Призовий фонд змагань, 1200 доларів, забезпечили меценати – Дмитро Легоньков, Назар Іваськів та Тарас Худзик. Його розділили між абсолютними переможцями серед чоловіків та жінок окремо. Відтак переможці "Озеряної" отримали по 300 доларів.

Тріумфатором серед чоловіків став легкоатлет із Дніпра Артем Казбан, який є неодноразовим учасником забігів та марафонів в Україні. А першість серед жінок дісталася тернополянці Наталії Стребковій. Дівчина є чемпіонкою України та переможницею різноманітних легкоатлетичних змагань.

Додамо, що усіх учасників "Тернопільської озеряної" організатори розділили на 12 вікових груп – від наймолодших до 14-ти років та до найстарших – понад 75. Участь у змаганнях була безкоштовною за умови попередньої реєстрації. Також паралельно із забігом відбувся і чемпіонат Тернопільської області з бігу по шосе на дистанції 9 км.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook