Про нас
увійти

У Гусятині відбувся весняний легкоатлетичний крос

категорія: Легка атлетика | дата: 08 05 2018
У Гусятині відбувся весняний легкоатлетичний крос

Традиційний весняний легкоатлетичний крос відбувся в Гусятинському лісопарку, що на Тернопільщині, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Бажаючі мали змогу перевірити свої сили в цьому виді спорту. Гарна весняна погода дозволила атлетам показувати свої найкращі результати. На дистанції 1000 м серед дівчат у віковій групі до 2003 р.н. першою стала Діана Палюх (Личковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів), друге та третє місця поділили між собою Андріана Вінярська та Катерина Шмаровоз (обидві - учениці Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів). У цій же віковій групі серед юнаків перше місце посів Максим Бойко (Личковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів), компанію на п’єдесталі йому склали Іван Зубрицький та Вадим Цвяк (обидва - учні Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ст.), які, відповідно, посіли друге та третє місце.

На дистанції 1000 м серед дівчат 2003 року народження і старших перемогу святкувала Наталія Жолобницька, другою стала Вікторія Юстин і третє місце виборола Катерина Савчук (всі - студентки Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя).

На дистанції 2000 м серед чоловіків не було рівних Івану Польовому, другим став Василь Калимін (обидва – студенти Гусятинського коледжу), третю сходинку п’єдесталу пошани посів Дмитро Кіндзер (учень Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Переможці та призери нагороджені цінними призами, медалями, грамотами відділу освіти, сім’ї молоді та спорту Гусятинської РДА та Гусятинського районного комунального підприємства «ФСТ «Колос – спорт для всіх».

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook