Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети вдало виступили на Всеукраїнських змаганнях в Кам’янець-Подільському

категорія: Легка атлетика | дата: 04 05 2018
Тернопільські легкоатлети вдало виступили на Всеукраїнських змаганнях в Кам’янець-Подільському

26-27 квітня в м.Кам’янець-Подільському відбулись Всеукраїнські змагання на честь Олімпійських чемпіонів Ф.Мельник та А.Бондарчука, в яких приймали участь провідні метальники України.

Зі слів головного тренера збірної України з метань Максима Островського, це були одні з найкращих за рівнем організації змагань з метань.

Прийняли в них участь і тернопільські легкоатлети. В штовханні ядра серед старших юнаків з результатом 14.79 м переможцем став Ігор Висоцький(Бучацька ДЮСШ, тренер Головацький Микола),а серед молодших юнаків ще одик вихованець Миколи Михайло Труш зайняв четверте місце-14.72 м.

Добрі результати показали вихованці Галини Шмуляєвої з обласної ДЮСШ: в метанні спису серед молодших дівчат Мостова Дарина виборола друге місце - 30.89 м ,а Петришин Степан серед юнаків став п’ятим - 39.39 м.

В штовханні ядра серед юнаків Жук Андрій також пятий -13.60 м, а серед дівчат Мітюрьова Вікторія показала шостий результат - 11.11м.

В штовханні ядра серед молоді бронзовим призером став Шилівський Олександр (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренер Панасюк Іван) -17.03 м і Карюк Іван (ШВСМ, тренер Чуба Іван) - четвертим-16.29 м. Срібло в метанні молоту виборола Вікторія Ніконенко (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренер Василь Яковів ), якій зовсім мало залишилось до подолання майстрівського рубіжу - 56.24 м.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook