Про нас
увійти

Юні легкоатлети Тернопільської ДЮСШ з літніх видів спорту показували свої досягнення

категорія: Легка атлетика | дата: 21 09 2017
Юні легкоатлети Тернопільської ДЮСШ з літніх видів спорту показували свої досягнення

Першість КУТОР "ТОДЮСШ з літніх видів спорту" з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2001-2002 р.н., 2003-2004 р.н., 2005-2006 р.н., 2007 р.н. і молодших, присвячена Дню фізичної культури і спорту, відбулась на стадіоні Тернопільського державного педагогічного університету, повідмляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Проводились змагання з метою визначення рівня підготовки легкоатлетів школи. До програми входив біг на 150 та 300 метрів. Участь у змаганнях взяли 73 учні тренерів-викладачів спортивної школи усіх вікових груп. Переможці та призери змагань нагороджені медалями, грамотами та солодкими подарунками.

А перші місця у своїх вікових групах посіли Крячкова Софія, Васильєв Діма, Савків Андріана, Бабій Іван, Драгунцова Віка, Танасійчук Ігор, Войтович Соломія, Трач Вадим.

На відкритті змагань директор школи Олександр Куриляк вручив подяку тренеру-викладачу Івану Панасюку за підготовку спортсменів високого класу та з нагоди професійного свята, - повідомляє заступник директора Анатолій Яцина.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook