Про нас
увійти

"Тернопільська Озеряна" та чемпіонат області з бігу на 9 км назвали переможців

категорія: Легка атлетика | дата: 15 09 2017

ХХІ Відкритий легкоатлетичний пробіг "Тернопільська Озеряна – 2017", присвячений Дню фізичної культури і спорту та Олімпійському тижню, та чемпіонат області з бігу на 9 км серед юніорів та дорослих відбулись на набережній Тернопільського ставу. За перемогу та призові нагороди у дванадцяти вікових групах змагалось близько 170 учасників з різних регіонів України та нашої області, повідмляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

В абсолютній першості серед чоловіків перемогу з новим рекордом дистанції здобув Юрій Вихопень з міста Біла Церква, а серед жінок, також з новим рекордом, перемогла уродженка міста Бережани Наталія Легонькова.

Чемпіоном області серед юніорів став Владислав Кравчук, друге місце виборов Олександр Юрчик (обоє з Тернополя), а бронзовим призером став Олександр Мельник зі Зборова.

Серед юніорок перемогу завоювала Ольга Славська з Тернопільського району, другою була Олександра Усенко (Шумськ) і третє місце за тернополянкою Олександрою Меркушиною.

Серед дорослих спортсменів перше та друге місця за братами Даньковими – Русланом та Назаром, які виступали за Козівський район, а третє місце виборов Ігор Трачук (Тернопіль). Серед жінок чемпіоном стала Ірина Масник, срібним призером Ірина Бернацька, і бронзовим призером – Ольга Закала (усі спортсменки з Тернополя). В командній першості перше місце та кубок виборов Козівський район, на другому місці обласна ДЮСШ (м. Тернопіль) і на третьому – Гусятинський район.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook