Про нас
увійти

Наталія Стребкова та її тренер Олександр Степанюк отримали відзнаки обласної ради

категорія: Легка атлетика | дата: 01 09 2017
Наталія Стребкова та її тренер Олександр Степанюк отримали відзнаки обласної ради

Відзнаки обласної ради вручив Віктор Овчарук срібній призерці чемпіонату Європи з легкої атлетики серед молоді Наталі Стребковій та її тренеру Олександру Степанюку, - інформує прес-служба.

"Ви - наша гордість, - сказав очільник обласної ради Віктор Овчарук, звертаючись до Наталі та її чоловіка Івана Стребкова, який також є знаним легкоатлетом Тернопілля і був присутній на зустрічі. - Такі високі досягнення у легкій атлетиці несуть добру славу не лише нашому краю, а й усій державі. Отримувати перемоги у спортивній борні, бути посланцем доброї волі та миру від нашої держави - шляхетна місія спортсменів".

Обласна рада завжди підтримувала і обласну школу вищої спортивної майстерності та наших спортсменів, - наголосив ВІктор Овчарук. "Знаю, що такі здобутки потребують не лише неабияких здібностей, а й титанічної праці, великих зусиль. Тож дякую вам та вашим тренерам за перемоги. Бажаю в подальшому ще більших досягнень у легкій атлетиці та все нових і нових перемог!»

Наталя Стребкова та її тренер Олександр Степанюк подякували Віктору Овчаруку та розповіли про свої тренування, участь змаганнях, проблеми та успіхи.

Довідково:

Наталя Стребкова стала срібною призеркою чемпіонату Європи з легкої атлетики серед молоді, який відбувся у Польщі в місті Бидгощі. Це черговий чемпіонат Європи серед молоді до 23 років. Наталія Стребкова виборола ІІ почесне місце на цих престижних змаганнях для української збірної.

Виступаючи у бігу на 3 000 метрів з перешкодами, спортсменка здобула срібну медаль, показавши час 9.44,52 сек. та побивши свій же молодіжний рекорд України ще на п’ять десятих секунди. Попереднє досягнення наша землячка встановила на командному чемпіонаті Європи в Ліллі, 24 червня цього року. Перше місце на змаганнях у Бидгощі здобула Анна Емілі Мьоллер з Данії (9.43,05 хв), – повідомляє Федерація легкої атлетики області.

Право взяти участь у цьому престижному турнірі наша землячка виборола на командному чемпіонаті України з легкої атлетики у Луцьку. Саме на цих змаганнях Наталія Стребкова здобула перше місце в бігові на 3000 м з перешкодами, зупинивши хронометр на 9 хв 54,15 сек. Цей результат став її особистим досягненням та новим рекордом області.

Навчається легкоатлетка у Тернопільському педагогічному університеті імені В. Гнатюка, представляє обласну школу вищої спортивної майстерності та фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». Тренують спортсменку Ігор Сташко та Олександр Степанюк.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook