Про нас
увійти

Медалі та нові звання вибороли тернопільські легкоатлети у Кропивницькому

категорія: Легка атлетика | дата: 08 06 2017
Медалі та нові звання вибороли тернопільські легкоатлети у Кропивницькому

Представники тернопільського центру "Інваспорт" здобули ряд нагород на чемпіонаті України з легкої атлетики, що 3-4 червня відбувся у Кропивницькому.

Загалом Тернопілля на чемпіонаті представили шість спортсменів, які змагалися в своїх нозологіях інвалідності.

Майстер спорту України тернополянка Ольга Зазуляк завоювала дві золоті медалі у стрибках у довжину та потрійному стрибку. А у бігу на 100 м. наша землячка виборола срібну нагороду.

Сергій Волохатий з Лановеччини в стрибках у висоту з результатом 1.80 м. завоював золоту нагороду і вперше виконав норматив Майстра спорту України. У бігу на 100 м. Сергій став третім.

Ще одна бронзова медаль у активі тернополянина Миколи Хрупалика, який змагався у бігу на 3000 м. Також третім став Мар'ян Репена у бігу на 400 м.

Дві срібні медалі здобув у Кропивницькому спортсмен з Борщівщини — Володимир Гроздік. У секторі для штовхання ядра він з результатом 10.85 м. посів друге місце та виконав норматив Майстра спорту. Другим Володимир став і у метанні диска.

Три медалі з чемпіонату привіз додому Дмитро Мурза. Золоту нагороду спортсмен виборов у штовханні ядра, а ще два "срібла" – у бігу на 100 та 200 метрів.

Готували спортсменів до чемпіонату України тренери Іван Салук та Віктор Ворко.

За матеріалами 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook