Про нас
увійти

Вдалий виступ зборівських спортсменів у Тернополі

категорія: Легка атлетика | дата: 01 06 2017
Вдалий виступ зборівських спортсменів у Тернополі

18 медалей різного гатунку вибороли легкоатлети Зборівської ДЮСШ на стартах Відкритої першості Тернопільської ОДЮСШ літніх видів спорту з легкої атлетики. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Такі змагання відбулись у Тернополі. Проводились вони у трьох вікових групах: 2002-2003 р.н., 2004-2005 р.н., 2006 рік народження і молодші. У старшій групі відзначились Цвірла Дмитро, який посів перше місце в бігу на дистанції 300 метрів та Пелих Святослав, у якого ІІІ місце на дистанції 300 метрів.

У середній віковій групі Рава Уляна здобула дві золотих і одну срібну медалі за І місце на дистанції 60 метрів, І місце на дистанції 300 метрів та ІІ місце у стрибках в довжину з розбігу. Дві медалі - «золото» і «бронзу» - виборов Володимир Дорош, який посів І місце у стрибках в довжину з розбігу та ІІІ місце в бігу на дистанції 60 метрів. Срібну і бронзову нагороди, відповідно, завоювали у бігу на дистанції 300 метрів Наконечний Святослав за ІІ місце та Антонюк Андріана за ІІІ місце.

У молодшій групі відзначились: Лук’янська Тетяна з двома золотими і однією бронзовою медаллю - І місце на дистанції 60 метрів, І місце на дистанції 300 метрів, ІІІ місце у стрибках в довжину з розбігу; Зарудний Назар, у якого два «золота» і одне «срібло» за І місце на дистанції 300 метрів, І місце у стрибках в довжину з розбігу та ІІ місце на дистанції 60 метрів; Антонів Олександр зі срібною та бронзовою нагородами - ІІ місце на дистанції 300 метрів, ІІІ місце на дистанції 60 метрів; Бас Олександр - ІІІ місце на дистанції 300 метрів.

Готував команду до змагань тренер-викладач Зборівської ДЮСШ Володимир Небельський.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook