Про нас
увійти

У Тернополі змагались легкоатлети ДЮСШ області

категорія: Легка атлетика | дата: 31 05 2017
У Тернополі змагались легкоатлети ДЮСШ області

Відкриту особисту першість школи з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002-2003 р.н., 2004-2005 р.н., 2006 р.н. і молодших, присвячену борцям за волю України, серед учнів навчальних груп школи на відділенні легкої атлетики провела перед початком літніх канікул КУТОР "Тернопільська обласна ДЮСШ з літніх видів спорту". Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Відбулись змагання на стадіоні та в манежі Тернопільського Національного педагогічного університету імені В.Гнатюка. Участь у турнірі взяли 165 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл з Чортківського, Зборівського, Тернопільського районів  та міста Тернополя. 

До програми змагань увійшли біг на дистанціях 60 та 300 метрів, стрибки в довжину, стрибки у висоту, штовхання ядра та спортивна ходьба на дистанції 800 метрів. Переможці та призери, які посіли I, II, III місця, нагороджені грамотами та медалями обласної ДЮСШ з літніх видів спорту.

Дирекція спортивної школи дякує ректорату ТНПУ, суддівській колегії, обласному фізкультурно-спортивному диспансеру, тренерам-викладачам за відмінну організацію та проведення змагань – наголошує інструктор-методист обласної ДЮСШ з літніх видів спорту Наталя Сенів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook