Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети Василь Макух та Владислав Кравчук відзначились у Туреччині

категорія: Легка атлетика | дата: 13 05 2017
Тернопільські легкоатлети Василь Макух та Владислав Кравчук відзначились у Туреччині

Два вихованці обласної ДЮСШ – легкоатлети Василь Макух та Владислав Кравчук у складі збірної України U18 стали учасниками матчевої зустрічі Туреччина-Україна-Білорусь. Такі змагання впродовж двох днів, 6-7 травня, відбувались у турецькому місті Бурса. Українські легкоатлети посіли на цьому турнірі друге загальнокомандне місце, повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, виграли зустріч турки, набравши 263 очки, в українців 216 очок, а білорусів – 154 очки. Щодо виступів представників Тернопільщини, то Василь Макух (на фото) в бігу на 100 м переміг з особистим рекордом – 10.90 сек, а Владислав Кравчук в бігу на 2000 м з перешкодами, теж з особистим досягненням 6.16,66 сек виборов друге місце. Тренують талановитих юнаків Богдан та Оксана Дуди з обласної ДЮСШ.

Також чоловіча естафетна команда у складі Василя Макуха, Олександра Савенка, Тараса Шинкара і Ярослава Демченка (1.58,48 сек) стала другою.

Додамо, що Василь Макух навчається в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ, а Владислав Кравчук - учень педагогічного ліцею ТНПУ імені В. Гнатюка.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook