Про нас
увійти

"Королева спорту" визначила своїх лідерів серед команд ВНЗ Тернопільщини

категорія: Легка атлетика | дата: 05 05 2017

Продовжується Відкрита Універсіада міста Тернополя серед вищих навчальних закладів, яка проводиться спільно Тернопільським обласним відділенням КФВС МОН України та управлінням з питань сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

На центральному стадіоні міста Тернополя у 14 видах легкої атлетики серед чоловіків та жінок змагались кращі студенти Тернопільського національного педагогічного, Тернопільського національного економічного та Тернопільського національного технічного університетів.

Протягом двох днів на легкоатлетичних доріжках, ядрах та майданчиках для стрибків найкращі легкоатлети області виборювали не тільки першість у своїх видах, а й змагались за право представляти Тернопільську область та свій навчальний заклад на ХІІІ Всеукраїнській літній Універсіаді України, а в подальшому і у Всесвітній Універсіаді.

Тренери та вболівальник всіляко підтримували студентів на налаштовували їх на те, щоб ті показати свій кращих результат. Погода сприяла успіхам легкоатлетів тож у підсумку на дистанціях кращими стали:

100 м: Сенчук Віктор (ТНЕУ); Дембовська Софія (ТНТУ).

200 м: Цебринський Олег (ТНПУ); Дембовська Софія (ТНТУ).

400 м: Мельничук Андрій (ТНТУ); Більчак Оксана (ТНПУ).

800 м: Даньків Назарій (ТНТУ); Більчак Оксана (ТНПУ).

1500м: Бригадир Роман (ТНЕУ); Брикайло Мар’яна (ТНЕУ).

3000м: Брикайло Мар’яна (ТНЕУ).

5000м: Лесюк Тарас (ТНЕУ).

Стрибки у довжину: Крук Сергій(ТНЕУ); Стефанишина Христина (ТНПУ).

Стрибки у висоту:  Хома Олександр (ТНПУ); Стефанишина Христина (ТНПУ).

Потрійний стрибок:Мовлікеєв Руслан (ТНЕУ), Борута Вікторія (ТНПУ).

Штовхання ядра: Карюк Іван (ТНПУ); Федор Мар’яна(ТНПУ).

Метанння молоту: Ніконенко Вікторія (ТНЕУ).

Метання диску : Карюк Іван (ТНПУ).

Естафета 4х100м чоловіки : ТНТУ ім. І.Пулюя

Після двох днів змагань загальнокомандну першість із 11 453 очками здобула команда Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка (тренер-представник Васірук М.С.), другими стали студенти Тернопільського національного економічного університету – 9 040 оч. (тренер-представник Дуда О.В.). Третя сходинка із 7 484 очками за легкоатлетами Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя (тренер-представник Салук І.А.)

Переможці та призери в особистій першості та в загальнокомандному заліку були нагороджені грамотами, медалями та дипломами.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook