Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети здобули 12 медалей у Львові

категорія: Легка атлетика | дата: 21 03 2017
Тернопільські легкоатлети здобули 12 медалей у Львові

У Львові у приміщенні легкоатлетичного манежу відбувся 17 Всеукраїнський турнір з легкої атлетики пам’яті Я. Тягнибока. Змагання проводились у двох вікових категоріях: юнаки, дівчата 2000 р.н. і молодші та чоловіки, жінки 1999 р.н. і старші,повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

У змаганнях взяли участь і тернопільські легкоатлети, які вибороли 12 медалей. Дев’ять зі здобутих нагород на рахунку легкоатлетів освітянської обласної ДЮСШ. Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопілля, у бігу на 60 м підопічні Михайла Васірука – Флисник Назар та Підліпчук Олександр, в фінальному забігу подолавши дистанцію за 6.9 та 7.0 сек, вибороли друге та третє місця.

У штовханні ядра в черговий раз вдало виступили вихованці Галини Шмуляєвої. У змаганнях серед дівчат Мітюрьова Вікторія, з результатом 11.37 см, стала першою, Гривняк Наталія – другою (10.85 см), а Мостова Дарина – третьою (10.02 см). Не підвели і юнаки: Жук Андрій – перший (12.31 см),  Махно Денис – третій (9.87 см). А їхня наставниця Галина Шмуляєва серед дорослих спортсменок, які штовхали ядро 4 кг, з результатом 8.98 см, виборола бронзову медаль.

У бігу на 800 м серед юнаків весь п’єдестал зайняли юні бігуни тренера Богдана Дуди: Кравчук Владислав – перший (2.06,0 сек), Хомко Микола – другий (2.12,0 сек) і третім став Крижанівський Віталій (2.14,0 сек); а серед жінок, з часом 2.37,0 сек, перемогу здобула Бернацька Ірина (тренер Стефанишина Ольга).

Не мали собі рівних і стрибуни у висоту Євгена Кармелюка – Ворко Віктор, подолавши планку на висоті 210 см, став першим, а друге і третє місця, злетівши на 190 см поділили  Хома Олександр та Вовчок Назар. Усі переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та цінними призами.

Обласна ДЮСШ висловлює подяку за фінансову підтримку депутату обласної ради, голові обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олегу Сиротюку в участі тернопільських легкоатлетів в цих змаганнях.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook