Про нас
увійти

На чемпіонаті України тернопільські легкоатлетки здобули дві медалі

категорія: Легка атлетика | дата: 03 03 2017
На чемпіонаті України тернопільські легкоатлетки здобули дві медалі

Золоту та бронзову медалі вибороли тернопільські спортсменки на чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні серед спортсменів з вадами слуху.


Змагання відбувалися в останні дні лютого у Запоріжжі. Тернопільський центр "Інваспорт" представили майстер спорту Ольга Зазуляк та кандидат у майстри спорту Руслана Муравська.

Відтак Ольга Зазуляк у секторі для стрибків у довжину з результатом 4,92 м посіла третє місце та завоювала бронзову медаль. А у стрибках у висоту чемпіонкою України стала Руслана Муравська. Дівчина показала результат 1,60 м.

Тренують спортсменок Іван Салук та Михайло Васірук.

20 хвилин

Змагання відбувалися в останні дні лютого у Запоріжжі. Тернопільський центр "Інваспорт" представили майстер спорту Ольга Зазуляк та кандидат у майстри спорту Руслана Муравська. Відтак Ольга Зазуляк у секторі для стрибків у довжину з результатом 4,92 м посіла третє місце та завоювала бронзову медаль. А у стрибках у висоту чемпіонкою України стала Руслана Муравська. Дівчина показала результат 1,60 м. Тренують спортсменок Іван Салук та Михайло Васірук.
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Sport/na-chempionati-ukrayini-ternopilski-legkoatletki-zdobuli-dvi-medali-10589451.html
Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook