Про нас
увійти

Федерація легкої атлетики Тернопілля відзначила кращих спортсменів

категорія: Легка атлетика | дата: 21 12 2016
Федерація легкої атлетики Тернопілля відзначила кращих спортсменів

Четверо тернопільських легкоатлетів є членами штатної збірної команди України. Зокрема, це Іван Стребков, Наталія Стребкова, Сергій Крук та Тетяна Фетіскіна, шестеро також є кандидатами та двоє знаходяться у резерві національної команди України. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Разом із тим, як повідомив на підсумковому засіданні Президії Федерації легкої атлетики Тернопільської області президент Федерації Валерій Єднак, справжній прорив стався цього року у міжнародних виступах наших спортсменів в складі збірної країни. Так, в 2016 році тернопільські легкоатлети стали учасниками восьми престижних міжнародних турнірів.

 Зокрема, честь області захищали: Крістіна Поворознюк (спортивна ходьба) — матчева зустріч серед юніорів Франція-Латвія-Литва-Турція-Білорусь-Україна у м. Мінську (Білорусь); Іван Карюк (метання) — матчева зустріч на Кіпрі; Олександр Гнатюк — чемпіонат Європи з гірського бігу у м.Арко (Італія); Тетяна Фетіскіна — Кубок Європи з метань у м.Арад (Румунія), де посіла дев’яте місце, Крістіна Поворознюк та Іван Карюк — чемпіонат Світу серед юніорів у м. Бидгощ (Польща); Василь Макух — чемпіонат Європи серед юнаків в м. Тбілісі, де завоював четверте місце в естафеті; Наталія Стребкова та Іван Стребков — чемпіонат Європи з кросу у м Чіа (Італія).

Відтак, кращим спортсменам на засіданні Федерації було вручено почесні відзнаки. Зокрема, грамоти та цінні призи серед дорослих спортсменів отримали майстри спорту Іван Стребков (у його здобутку цьогоріч 5 медалей) та Сергій Крук, який завоював 4 медалі, серед молоді відзнакою нагороджена майстер спорту Наталія Стребкова, яка за рік на чемпіонатах України завоювала 9 медалей, серед юніорів — кандидат в майстри спорту Іван Карюк — учасник чемпіонату Світу, дворазовий чемпіон України, серед юніорок – кандидат в майстри спорту Крістіна Поворознюк (триразова чемпіонка України зі спортивної ходьби, яка здобула у цьому року 5 медалей) та кандидат в майстри спорту Оксана Більчак (чемпіонка України серед юніорів, бронзовий призер чемпіонату України серед молоді) - (на фото справа), серед юнаків — кандидат в майстри спорту Василь Макух — срібний призер, триразовий чемпіон України, учасник чемпіонату світу серед юнаків.

Призами та грамотами на засіданні Федерації були нагороджені також Олександр Підліпчук та Руслан Удодов, Назар Савків, Руслан Даньків.

Також відзначені Іван Панасюк, Дмитро Чорнота, Олійник Наталія, Володимир Допта, Віктор Семчук.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook