Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети вибороли у 2016 році 54 медалі

категорія: Легка атлетика | дата: 15 12 2016
Тернопільські легкоатлети вибороли у 2016 році 54 медалі

54 медалі, з яких 20 золотих, 16 срібних і 18 бронзових, завоювали за рік, що минає, легкоатлети Тернопілля. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Про це йшлося на підсумковому засіданні Президії Федерації легкої атлетики Тернопільської області. Як повідомив президент Федерації Валерій Єднак, в 2016 році наші легкоатлети брали участь в 24-ох чемпіонатах України, двох Кубках та чотирьох Всеукраїнських змаганнях. Зокрема, у категоріях "дорослі, молодь" виступали 21 спортсмен, серед юніорів — 10 осіб, серед юнаків — тридцятеро представників Тернопілля.

Найбільш вдало, за словами Валерія Єднака, показали себе вихованці тренерів Юрія Рикалова та Олександра Степанюка, які здобули 14 медалей; вісім нагород на рахунку у підопічних Ольги Стефанишиної, 7 — Віри Зозулі, 6 — Михайла Васірука, 5 — Василя Яковіва.

Шістьом спортсменам цього року підкорився норматив кандидата в майстри спорту. Зокрема, це високе спортивне звання вибороли Оксана Більчак, Володимир Допта, Олександр Гнатюк, Сергій Сапіга та Василь Макух. До речі, свідоцтво кандидата в майстри спорту було вручено Василеві Макуху безпосередньо на засіданні Федерації.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook