Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети успішно виступили на змаганнях в Івано-Франківську

категорія: Легка атлетика | дата: 06 12 2016
Тернопільські легкоатлети успішно виступили на змаганнях в Івано-Франківську

Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "College Open" серед юнаків та дівчат 1999 р.н. і молодших впродовж двох днів тривали в легкоатлетичному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

250 учасників  змагань представляли команди з міст Чернівців, Києва, Житомира, Дніпродзержинська, Перемишля (Польща), Львівської, Івано-Франківської областей. Не загубились на цьому святі легкої атлетики і юні спортсмени Тернопільської області. 

Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, у фінальному забігу на 50 м виступали двоє наших спринтерів, і переможцем, з результатом 5.70 с, став Олександр Підліпчук; а Назар Флисник був четвертим (5.91 с). Обоє тренуються в Михайла Васірука (ОДЮСШ).

Дві медалі в спортивній ходьбі на 3000 м вибороли  вихованці Віри Зозулі з ОДЮСШ з літніх видів спорту: Назар Савків став першим (14.11,9 с), Назарій Шилівський – третім (15.02.2 с), а Віра Губанова завершила дистанцію з четвертим часом (16.10,8 с). Ще одна срібна медаль за Андрієм Мархевком (тренер Олег Данилюк, ОДЮСШ з літніх видів спорту): пробігши 400 м за 55.40 с, спортсмен поступився тільки польському легкоатлету.

Два п’ятих місця в бігу на 1500 м та 3000 м зайняв зборівчанин Олександр Мельник (тренер Володимир Небельський).

Також досить успішно виступили в змаганнях серед штовхальників ядра  вихованці тренера Галини Шмуляєвої (ОДЮСШ). Будучи на 2-3 роки молодшими, наші атлети пробились до фіналів, показавши хороші результати для свого віку: Наталія Гривняк, Дарина Мостова та Іван Павлик з результатами 9.47 м, 9.34 м та 11.91 м зайняли, відповідно, п’яте та шості місця.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook