Про нас
увійти

Тернопільські легкоатлети сезон всеукраїнських змагань завершили у Луцьку

категорія: Легка атлетика | дата: 25 09 2016
Тернопільські легкоатлети сезон всеукраїнських змагань завершили у Луцьку

Понад шістсот учасників із 42-ох команд ДЮСШ та 14-ти СДЮШОР взяли участь в Командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків 2001 р.н. та молодших. Тривали такі змагання 19-20 вересня в Луцьку, на стадіоні "Авангард". Нашу область на турнірі представляли вихованці спортивних шкіл Чорткова, Шумська, Тернопільського району, та обласної ДЮСШ і ДЮСШ "Колос" з міста Тернополя.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, вересень — це кінець сезону, більшість дітей влітку оздоровлювалась, відпочивала, і звісно тренувальні навантаження знизились. Тому про високі результати, отримані на змаганнях у Луцьку, мова не йде. Однак, хоча медалей тернопільським легкоатлетам і не вдалося вибороти, однак є хороші перспективи, що з цих молодих спортсменів, які брали участь у змаганнях, виростуть і призери, і чемпіони.

А наразі потрібно відзначити Куп’яка Максима з Тернопільського району (тренер Чайка Ігор), який виборов п’яте місце в бігу на 2000 м з/п з результатом 6.51,04 сек. Також п’ятою в бігу на 800 м з часом 2.28,09 сек  стала Усенко Олександра з Шумська (тренер Кирилюк Василь).

Не все вдалось цього разу нашій юній штовхальниці ядра з обласної ДЮСШ — Мітюрьовій Вікторії (тренер Шмуляєва Галина). Виборовши літом бронзову нагороду, вона знову сподівалась бути призером цих змагань, але, пославши ядро в першій спробі на 10.69 см, дві інші спроби, які давали їй шанси на медаль, були не зараховані, і в результаті - тільки сьоме місце. Стрибнувши на 5,64 см в довжину, восьмим став  Гаврилишин Євген з Чорткова (тренер Большаков Валерій). Інші учасники, показавши непогані результати, зайняли місця з 11 по 17.

В командному заліку обласна ДЮСШ, яку представляли метальники тренера Шмуляєвої Галини, набравши 79 очок, зайняла десяте місце.

Джерело: www.oblsport.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook