Про нас
увійти

Тернопільський легкоатлет Василь Макух посів четверте місце на чемпіонаті Європи

категорія: Легка атлетика | дата: 20 07 2016
Тернопільський легкоатлет Василь Макух посів четверте місце на чемпіонаті Європи

Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед юнаків впродовж чотирьох днів вперше приймало місто Тбілісі (Грузія). Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

В складі збірної команди України брав участь у турнірі і тернопільський спортсмен Василь Макух — вихованець тренера та вчителя фізкультури з Шумщини Павла Гудзя.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, в попередньому забігу на дистанції 100 м Василь, пробігши за 11.08 сек, пробився в півфінал. Хоча спортсмен і покращив свій особистий результат до 10.96 сек, йому не вдалося потрапити в фінальний забіг, оскільки дуже вже сильними були суперники.

Але без фіналу наш земляк не залишився. В складі комбінованої естафети 100х200х300х400 м Василь Макух, разом із колегами по команді Олександром Савенком, Василем Паславським, Ярославом Демченком, показавши найкращий час  в попередньому забігу 1.54,79 сек, вибороли право змагатися в фіналі з найсильнішими європейськими спринтерами. Відтак,  пробігши за 1.54,18 сек, наша команда посіла четверте місце.

ДОдамо, що зараз  Василь Макух тренується в обласній ДЮСШ під опікою тренера Богдана Дуди та навчається в економічному коледжі ТНЕУ.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook