Про нас
увійти

У Спартакіаді "Повір у себе" з легкої атлетики юні тернополяни виступили успішно

категорія: Легка атлетика | дата: 11 07 2016
У Спартакіаді

У Миколаєві завершилась фінальна XXIII Спартакіада "Повір у себе" з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору, слуху та вадами розумово-фізичного розвитку. Тернопільський регіональний центр "Інваспорт" на турнірі представляли четверо спортсменів 2001-2005 років народження, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Так, виступаючи серед дівчат з вадами розумово-фізичного розвитку, Яна Саранчук (2003 р.н.) у стрибках в довжину з місця була першою, а у бігу на 60 м та у метанні м’ячика посіла четверте місце, а Ольга Стояк (2003 р.н.) двічі виборювала бронзові медалі — у стрибках в довжину з місця та метанні м’ячика, а бігу на 60 м була п’ятою. Готував спортсменок до змагань тренер Іван Юрчишин.

Відразу три медалі здобув серед учасників з ураженнями опорно-рухового апарату Андрій Євтушенко (2003 р.н.): у бігу на 100 м посів перше місце, а у бігу на 60 м та стрибках в довжину з розбігу став бронзовим призером. Вдало виступив і Мар’ян Репета (2002 р.н.) серед спортсменів з вадами розумово-фізичного розвитку. Спортсмен був четвертим у трьох видах програми бігу на 100 м та на 400 м і у стрибках в довжину з розбігу. Тренує хлопців Віктор Ворко.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook