Про нас
увійти

Нові здобутки тернопільських легкоатлетів

категорія: Легка атлетика | дата: 16 06 2016
Нові здобутки тернопільських легкоатлетів

Ще одну нагороду привнесла до медальної скарбнички нашої області юна штовхальниця ядра Вікторія Мітюрьова, яка разом зі своїми колегами по команді із обласної ДЮСШ брала участь у чемпіонаті України з легкої атлетики, що проходив в Кіровограді. Показавши результат 10.82 м в штовханні ядра серед дівчат 2001 р.н. і молодших, Вікторія виборола бронзову медаль, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Ще одна тернополянка Наталія Гривняк з результатом 10.05 м стала сьомою. В змаганнях серед юнаків Іван Павлик та Андрій Жук, метнувши спис на 35.41 м та 31.00 м, відповідно, зайняли дев’яте та одинадцяте місце. Ці спортсмени — вихованці тренера Галини Шмуляєвої. Відтак, Федерація легкої атлетики Тернопільської області вітає молодого тренера з метань обласної ДЮСШ Галину Шмуляєву з першим вагомим успіхом на всеукраїнських змаганнях.

Щодо інших учасників турніру у Кіровограді, то Вадим Трач — вихованець ще одного молодого тренера Олега Данилюка (ОДЮСШ "Колос") у фінальному забігу на 400 м перетнув лінію фінішу шостим (55.11 сек). Також шостою з хорошим результатом 2.23,44 сек в бігу на 800 м стала Олександра Усенко (тренер Кирилюк Василь, Шумськ), а Максим Куп’як (ДЮСШ Тернопільського району, тренер Ігор Чайка) на цій же дистанції з часом 2.09,11 сек став одинадцятим.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook