Про нас
увійти

Тернополяни виграли чемпіонат України з легкої атлетики

категорія: Легка атлетика | дата: 13 06 2016
Тернополяни виграли чемпіонат України з легкої атлетики

Високі результати показали наші спортсмени на командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Такі змагання 7-8 червня відбувались у Кіровограді. Пославши ядро на 18.02 м, Іван Карюк — вихованець Бучацької ДЮСШ та обласної ШВСМ (тренери Чуба І.В., Васірук М.С.), студент ТНПУ імені Володимира Гнатюка, вчергове довів, що на сьогодні є найкращим юніором серед штовхальників ядра в Україні. Таким чином,Іван сав чемпіоном, здобувши злолду нагороду. Четверте місце в цьому виді з результатом 15.94 м виборов Олександр Шилівський (ОДЮСШ "Колос", тренери Панасюк І.В., Данилюк О.І., студент економічного коледжу ТНЕУ).

 У спортивній ходьбі на 10000 м Крістіна Поворознюк (ОДЮСШ "Колос", тренер Зозуля В.М., навчається у Тернопільському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі), зафіксувавши показник хронометра на позначці 50.07,77 сек, здобула перше місце та перевершила норматив для участі в чемпіонаті Світу серед юніорів, який відбудеться 19-24 липня в місті Бидгощ (Польща).

Ще одне "золото" з результатом 2.12,12 сек в бігу на 800 м виборола талановита спортсменка Оксана Більчак (ОДЮСШ, тренери Стефанишина О.В., Небельський В.Р., студентка факультету фізвиховання ТНПУ ім. В.Гнатюка).

Срібло в естафетному бігу 4х100м (42.75 сек) за вихованцями ОДЮСШ "Колос" (тренер Михайло Васірук) в складі Олександра Підліпчука (учень педліцею), Володимира Допти (студент факультету фізвиховання ТНПУ ім. Гнатюка), Сенчука Віктора (студент ТНЕУ), Руслана Удодова (студент факультету фізвиховання ТНПУ ім. Гнатюка).

З четвертим часом 9.45,51 сек закінчив біг на 3000 м з перешкодами Олександр Гнатюк, який представляє ДЮСШ Тернопільського району (тренери Тарнакін В.В., Стефанишина О.В., Чайка І.Б.).

Щодо інших результатів тернополян, то вихованці ОДЮСШ "Колос" (тренер Євген Кармелюк) у стрибках в висоту показали такі результати: подолавши планку на висоті 170 см, Христина Стефанишина (студентка факультету фізвиховання ТНПУ ім. Гнатюка ) стала п’ятою, а Назарій Вовчок (учень Тернопільського ВПУ Ресторанного сервісу і торгівлі) з результатом 190 см був восьмим.

Загалом, набравши 327 очок, команда юніорів зайняла 12 місце серед усіх областей України.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook