Про нас
увійти

Легкоатлетка Крістіна Поворознюк виборола срібло чемпіонату України

категорія: Легка атлетика | дата: 10 03 2016
Легкоатлетка Крістіна Поворознюк виборола срібло чемпіонату України

162 учасники з 14 областей України змагались на шести дистанціях у в рамках зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. Такі змагання відбулися в центрі міста Івано-Франківськ. Честь Тернопільської області на турнірі захищали вихованці тренера-викладача ОДЮСШ "Колос" Віри Зозулі, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Крістіна Поворознюк, змагаючись серед юніорів, стала срібною призеркою чемпіонату. Спортсменка виборола друге місце, пройшовши дистанцію 10 км з особистим рекордом за 50.42,0 сек. Це стало для Крістіни перепусткою на участь у складі збірної України, командному чемпіонаті Світу зі спортивної ходьби, який 5-6 травня пройде у Римі (Італія).

Щодо інших учасників, то Русаліна Поворознюк у змаганнях серед молоді на дистанції 20 км з результатом 1.46,14 сек. стала восьмою, Назар Савків та Назар Шилівський, виступаючи серед юнаків, пройшли 10 км за 49.48,0 сек. та 55,34,0 сек., відповідно, і зайняли дев’яте та дванадцяте місця, тринадцятою серед дівчат на дистанції 5 км з результатом 30.27,0 була Віра Губанова. Загалом, набравши 120 очок, тернопільська команда зайняла десяте місце.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook